Johan 40 år!

Maken har fyllt 40 år!

Vi firade genom fika med familjen helgen innan:

Födelsedagsfika för maken som fyller 40 år om några dagar.

Och på själva födelsedagen hade jag bokat in en heldag: vi började med frukost på Greasy Spoon innan vi tog en Tesla till Sparadiset. I present av mig, förutom allt vi gjorde på födelsedagen, fick han en resa till New York med mellanlandning på Island och bad i Blå lagunen. Den del av Sparadiset jag hyrt skulle se ut som Blå lagunen för att binda ihop presenterna (alltid ha en vinkel!, ledord från min barndom) och nja, kanske inte, men det var härligt i alla fall. Nästa stopp var en matigare fika innan vi checkade in på ett hotell vid Humlegården där vi sedan stannade i två nätter. Middag blev på Coba och desserten intogs på Wienercaféet.

Maken fyller 40!