Om mig

Josefine Granding Larsson

Fler och fler företag och ledare säger att medarbetarna är viktiga, och att man ska jobba People Before Strategy. Jag säger snarare: People as Strategy. Om medarbetarna trivs på jobbet gör de ett bra jobb och företaget tjänar pengar. Jag anser faktiskt att det är precis så enkelt. Det som är enkelt i teorin är sällan enkelt i verkligheten, men det är ett jobb jag älskar. (Och nej, det handlar absolut inte om att man ska curla medarbetarna). Det här jobbar jag med, genom ledarskap och HR. Jag älskar dessutom att få andra att glänsa i jobblivet och jobbar därför också med chefscoachning, mentorskap, karriärcoachning och CV-hjälp.

Jag har varit chef i många år, COO i åtta år och chef över chef i flera år. Jag har varit med om att företagen jag leder blivit uppköpta, och jag har köpt upp andra bolag. Jag har tagit bolag från sju till 60 anställda och jag har tagit bolag från 40 till 25 anställda. Jag har arbetat i organisationer med tusentals anställda, och i bolag med några få. Mitt personliga mantra har hela tiden varit att så länge jag rakryggad kan försvara, eller förklara mina beslut, blir det bra. Jag måste stå för det jag gör.

Branscherna jag verkat inom har främst varit media, digitalt, tech och startup. Nu som egen företagare har jag bland annat haft kunder inom change, region, förening, med-tech, marknadsföring, IT och skönhet.

Mer detaljer finns förstås på LinkedIn.

Tech

Media

Startup

HR

Ledarskap

Karriärcoaching

CV-hjälp